25 maggio 2012

Beji Nder Vendit tend! Fto Ne Shqiperi sa me shume Vizitore ne 2012

26 Maj deri 3 Qershor, Levizja Shqiperia e Re, do te jete ne Zvicer dhe ne Gjermani, ne takime dhe Tavolina te Rrumbullaketa me Diasporen Shqiptare ne keto 2 vende Europiane.

Berne, Zyrih, Gjeneve, Dyseldorf, etj, do te jene qytetet mikpritese te Fushates "Welcome To Albania", organizuar tashme me shume sukses, nga Levizja Shqiperia e Re.

Nje milion Vizitore me shume ne Vigjilje te 100 Vjetorit te Pavaresise se Shtetit Shqiptar eshte synimi kryesor i kesaj fushate te promovimit te Territorial dhe Turistik te Republikes se Shqiperise

Ju bej thirrje te gjithe miqve dhe dashamiresve te Levizjes Shqiperia e Re, te jene sa me aktive ne te gjitha rrjetet sociale per ta promovuar kete inisiative te dobishme per te gjithe shqiptaret.

Edmond Vlashaj, Levizja Shqiperia e Re.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate