31 maggio 2012

Turizmi, Shqipëria e Re në Elbasan turistët që vijnë në Shqipëri kanë shumë inters për zejtarinë pjesa 2. 2012

kryetarja e shoqatës "Tradita Popullore Edlira", Edlira Sulaj, ka theksuar se turistët që vijnë në Shqipëri kanë shumë inters për zejtarinë, për këtë arsye duhet të ketë më shumë mbështetje për këtë sektor, që jo vetëm ruan traditën, por edhe hap vende të reja pune. Përfaqësuesit e pushtetit vendor kanë nënvizuar nevojën e promovimit të bukurive të Elbasanit, traditat e këtij qyteti, gastronominë dhe vlerat historike. Ata kanë vlerësuar tryezën si një mundësi shumë e mirë për promovimin dhe për mbledhjen e propozimeve konkrete me impakt në rritjen e numrit të vizitorëve në Qarkun e Elbasanit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate