22 maggio 2012

Albania Open, 120 pilote nga gjithë Evropa ne edicionin e 13-te

Albania Open, 120 pilote nga gjithë Evropa ne edicionin e 13-te

celet-sezoni-vlore
 
Nga mali i Shushices ne Vlore sot pilotet do te sprovojne veten per tentuar ate per te cilen dhe jane bere pjese e kesaj gare, kupen e triumfatorit.
"Albania Open" eshte nje eveniment nderkombetar i organizuar nga Aeronautika shqiptare me producent Alket Islamin dhe i sponsorizuar nga kompania "Yldon.
 
Ky kampionat me pjesemarrje nderkombetare ka mbledhur dhjetra admirues te sportit qiellor, ndersa pilotet po performojne sot ne kushte me te favorshme klimaterike, ku zene vend si hedhjet teke dhe ato dyshe.
Pjese e ketij aktiviteti sportiv jane bere pjese 120 pilote shqiptare dhe te huaj nga vende te ndryshme te Europes.
 
Pergjate gjithe kohes, albitri do te monitoroje te gjithe pilotet qe do te sfidojne qiellin e kalter ne nisje, ne ajer dhe ne perfundim te fluturimit. 
 Ky eshte edicioni i 13-te i ketij evenimenti dhe ka mbledhur rreth vetes me dhjetra pjesemarres per te pare nga afer kete spektakel te rralle. Nderkohe, ne fund te evenimentit parashutisti i cili ka grumbulluar me shume pike do te marre edhe kupen "stardon cup". Per me tej informacione mund te shkoni ne sitin ;  http://www.albaniaopen.com/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate