28 maggio 2012

Si shikohet sezoni turistik 2012, reagimet dhe opinionet e ndryshme ne programin Drite Hije


Si shikohet sezoni turistik 2012, reagimet dhe opinionet e ndryshme nga personazhe qe punojnë për përmirësimin e turizmit ne Shqiperi, Programi  nxjerr ne pah problematikat qe hasen ne këtë fushe Drite Hije - Turizmi oferta verore Shqipëri 2012, Programin e plote mund ta shikoni ne linkun ;
http://webtv.albanianscreen.tv/pages/videot/drite_hije__turizmi_oferta_verore_shqiperi_2012

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate