25 maggio 2012

CAMPING QEPARO,Albania ..... 1 EURO ....


Kampi shtrihet ne nje territor rreth 2 dynym.Fjetja ne cadra 2,4,8 vendshe.Uje dhe drita 24 ore.WC ne raport 1 me 10.Dushe te bollshme edhe me uje te ngrohte.Plazh i dedikuar vetem per kampistet.Minidiskoteke.Vende edhe per vetvendosje cadrash dhe rulotash.
Lojra argetuese;shah,babington,voley,futboll,kanoe etj.
Camping-Qeparo 1 Euro
Oferte JAVORE
1 euro - fjetje ne nate
5 euro - dy vakte fundore (mengjes e darke)
10 euro - tre vakte
...Bari me vehte
...Menu plus me cmime te ulta
Paketa Javore
36 euro - fjetje dhe dy vakte fundore
66 euro - fjetje dhe tre vakte
Te dhena;
Kampi shtrihet ne nje territor rreth 2 dynym.Fjetja ne cadra 2,4,8 vendshe.Uje dhe drita 24 ore.WC ne raport 1 me 10.Dushe te bollshme edhe me uje te ngrohte.Plazh i dedikuar vetem per kampistet.Minidiskoteke.Vende edhe per vetvendosje cadrash dhe rulotash.
Lojra argetuese;shah,babington,voley,futboll,kanoe etj.
Guide turistike dhe argetimore ne vende prane Kampit si; Porto Palermo(2 km),Borsh(3km);Llaman(8km),etj
Jeni te Mirepritur
Prenotoni para 31 Maj 2011.
Nr. Kontakti: 00355 67 31 41 399
Nr. Cel. 00355 (0) 67 20 58 709
E-mail: spirocura@hotmail.com

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate