21 maggio 2012

Shtepi-Pushimi.al ofron akomodime ne gjithë shqiperin per pushime te këndshme. Per ju qe jetoni jashtë atdheut dhe mendoni te kaloni pushimet ne Shqiperi këtu do te gjeni shtepine e pushimeve qe kërkoni.....

Per ju qe jetoni jashtë atdheut dhe mendoni te kaloni pushimet ne Shqiperi këtu do te gjeni shtepine e pushimeve qe kërkoni.....Faqet www.Shtepi-Pushimi.al , www.AlbaniaHolidayHomes.com dhe www.albania-travelnet.com jane prone e TravelNet Sh.p.k. Kompania TravelNet eshte themeluar me nje vizion te qarte per te ardhmen e turizmit e me perkushtim ndaj klienteve e bashkpuntoreve tane.

Me qender ne Tirane dhe e shtrire me veprimtari ne te gjithe Shqiperine, TravelNet Sh.p.k. eshte nje kompani e cila i eshte perkushtuar prezantimit dhe ofertes se akomodimeve dhe produkteve te tjera turistike duke perdorur teknollogji informacioni  bashkekohore.

Perparesi kryesore per TravelNet eshte  oferta e rezervimeve on-line te shtepive te pushimit e  hoteleve  per te gjithe ata pushues te cilet tashme po perfitojne benefitet e perdorimit te internetit per perzgjedhjen e  prenotimin e akomodimit te tyre turistik.

Nepermjet faqeve tona www.Shtepi-Pushimi.al (ne gjuhen shqipe) , www.AlbaniaHolidayHomes.com dhe www.albania-travelnet.com (ne gjuhen angleze) , ne i ofrojme pushuesit mundesine te reduktoj hallakt e ndermejtesimit me akomoduesin duke reduktuar keshtu koston e shtuar nga komisionet e aplikuar ne menyrat tradicionale te prenotimit. Duke perdorur metoda komunikimi bashkekohore si email-i dhe skype-i, si dhe pagesa on-line dhe e-banking, pushuesi mund te reduktojne  dhe kohen e prenotimeve dhe rjedhimishte te reduktoj koston e pushimeve.

Pushuesit mund te zgjedhin akomodimin e tyre ne nje nga destinacionet kryesore turistike ne Shqiperi permes nje game te gjere akomodimesh, te cilat jane te paraqitur ne menyre transparente dhe lehtesishte te krahasueshme, cka ben te mundur perzgjedhjen optimale te akomodimit qe pushuesi deshiron me raportin me te mire cmim/vlere.

TravelNet Sh.p.k., nepermjet www.Shtepi-Pushimi.alwww.AlbaniaHolidayHomes.com dhe www.albania-travelnet.com ka aritur te krijoj per here te pare nje rjete te gjere akomodimesh te llojeve te ndryshme, te perzgjedhura e te shtrira ne te gjtha destionacionet e rendesishme turistike ne Shqiperi, duke revolucionarizuar kete treg te rendesishem e dinamik ne industrin e turizmit.

Bazuar ne eksperiencen e stafin tone te kualifikuar si dhe ne korektesine e bashkepunetoreve tane te perzgjedhur me kritere te repta profesionale, ne mund te ofrojme jo vetem akomodime e produkte te tjera turistike me cmime konkuruese ne treg, por dhe te garantojme cilesine e akomodimeve dhe sherbimeve te prenotimit on-line, nepermjet Garancise se Rezervimit qe TravelNet ofron. 

Adresa: TravelNet Sh.p.k. Rr. Him Kolli, Pallati “Agolli”, Tirane, Albania.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate