21 maggio 2012

Të pastrojmë Shqipërinë Dy ditë pas aksionit të inicuar nga qeveria, në 22 prill, ditën nderkombetare të tokës

Në Shqipëri ka ende shumë për të pastruar. Dy ditë pas aksionit të inicuar nga qeveria, në 22 prill, ditën nderkombetare të tokës, qindra vullnetarë, anëtarë të Korpusit Shqiptar të Vullnetarëve dhe qytetarë të tjere, u angazhuan në një aksion masiv për pastrimin zonave turistike bregtare dhe malore.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate