28 maggio 2012

Me Ecovolis "transporti ekologjik me bicikleta" Tirana eshte me e bukur! .......

Ecovolis është një program që synon të promovojë transportin ekologjik me bicikleta duke i dhënë qytetit tonë më shumë ajër të pastër, duke shtuar një praktikë qytetare që ndihmon në zhvillimin ekonomik, social& mjedisor.
Informazioni generali
Rreth Ecovolis
Eco Bicycle është një program që synon të promovojë transportin ekologjik me bicikleta duke i dhënë qytetit tonë më shumë ajër të pastër, duke shtuar një praktikë qytetare dhe europiane që ndihmon në zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor të komunitetit tonë.

Si funksionon Eco Bicycle ?
Eco Bicycle është një shërbim publik që i ofrohet qytetarëve nëpërmjet stacion/parkimit të bicikletave në pika të ndryshme të qytetit, për të lëvizur dhe kryer punët e përditshme. Këto stacione bicikletash do të ngrihen nga PASS dhe do të mbikqyren në bashkëpunim me pushtetin lokal, duke punësuar njerëz me mundësi të pakta dhe familje në nevojë.

Kush janë përfitimet e Eco Bicycle ?
Eco-Bicycle redukton trafikun në qëndrat e qyteteve, edukon komunitetin tonë sipas një modeli të zhvilluar europian duke përftuar njëkohësisht nga të mirat e përdorimit të biçikletës, ofron mundësinë për Pushtetin Lokal të përmirësojë transportin publik sipas modelit të zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik, social dhe mjedisor. 

http://www.facebook.com/ecobicycle

Posizione geograficaDora D'istria, Vila 1, 1001 Tirana, Albania
Telefono00 355 4 450 2574

E-mailinfo@ecovolis.com

Sito Webhttp://www.eco-bike.org/
http://www.eco-bike.info/
http://www.ecovolis.com/
http://www.pass-al.org/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate