31 maggio 2012

Perjetoni adrenalinen ne lumenjte e Shqiperise‏


Albania Rafting Group 
Eshtë themeluese e Federatës Shqiptare të Rafting, anëtare me të drejta të plota në Federatën Ndërkombëtare të Rafting dhe e vetmja që ofron guida profesionale të specializuara të rafting.
Albania Rafting Group ofron:

1. RAFTING NE KANIONET E OSUMIT

Paketa nga 40 € / person
SUPER OFERTE: Për të gjithë ju që doni të shpenzoni më tepër për eksplorime dhe aventura, duke kursyer për aventurat e ardhshme të rafting: akomodim në hotel 3 persona në dhoma dyshe + 1 krevat portativ shtuar, darka tradicionale, mëngjesi, transporti Berat – Kanion – Berat, rafting dhe dreka e paketuar kushtojnë vetëm 65 Euro/person.

2. EKSPLORIM KANIONI, SKRAPAR

Paketa nga 25€ / person

3. RAFTING VJOSE, PERMET

Paketa nga 45 € / person - Rafting Vjosë, dreka e paketuar, transporti Përmet - pika e nisjes pranë bregut të lumit - Përmet.

4. RAFTING PER TE GJITHE

ARG është e ndjeshme ndaj nevojave që të gjitha familjet kanë: një eksperiencë unike që kujdeset dhe për portofolin tuaj. Paketa përfshin rafting 2 të rritur dhe një fëmijë me një ëmim special prej 80 € . Dhe nëse keni më shumë se një fëmijë mos u bëni merak, ne do të aplikojë një rritje prej vetëm 15 € për një fëmijë. Paketa Rafting, akomodim, darka tradicionale, mëngjesi, transporti Berat-Kanion-Berat kushton vetëm 55 € /rritur dhe 35 € /fëmijë.
  
Ju mund te keni nevoje qe te lejoni shfaqjen e fotove per te pare permbajtjen e metejshme.
Ndërsa për më shumë, mund të vizitoni: www.albrafting.com

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate