28 maggio 2012

Në Shqipëri nga nisur sezoni i Turizmit Kulturor per sezonin 2012


Pubblicato in data 27/mag/2012 
Në Shqipëri nga nisur sezoni i turizmit kulturor i cili mbështet kryesisht në ardhjen e disa mijëra turistëve nga vende të ndryshme. Zona e Bregdetit jugor dhe rajoni i Gjirokastrës kanë një ofertë të lartë me pasuritë natyrore, arkeologjike dhe kulturore. Specialistët e turizmit thonë se krahas përmirësimeve në infrastrukturë nevojitet një promocion më i madh i këtyre vlerave tek vizitorët e huaj.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate