30 maggio 2012

Perse "Hoteleri-Turizem Albania"...........

 Hoteleri - Turizem Albania 
Doni te reklamoni paketa Turistike, Ture, Aktivitete Turistike etj... ne mund tju ndihmojme me blogun tone http://hoteleriturizemalbania.blogspot.it/ . Informacionet qe permbajne janë vetëm Informues dhe Nonprofit. Ky blog eshtë krijuar për t'ju njohur Shqipërinë Turistike emigranteve ne gjithe boten po ashtu dhe per shqiptaret brenda vendit. Blogu ka 49 dite qe eshte Krijuar dhe ka pasur rreth 3000 klikime. Nese ju intereson te publikoni ofertat turistike o aktivitete turistike qe organizoni VETËM PËR BRENDA SHQIPERIS do kemi kenaqesi t'jua publikojmë ne faqet tona ....
Mund te themi qe  blogu është një mjet informues i shpejte dhe efikas  per te pasur njohje me te gjere rreth veprimtarive Turistike, Strukturat pritëse, aktivitete kulturore, Veprimtarit e Organizatave te ndryshme qe veprojnë ne fushën e Turizmit. 

Statistikat deri ne diten e 49-te me 3000 vizitore .... 
 
-Blogu eshte krijuar me 19/4/2012 dhe ka ofruar; 420 post te publikuara
-Reditja e shteteve nga ku eshte visituar me shume faqia;
Stati Uniti                       835
Albania                          896
Italia                              629
Irlanda                          154
Federazione Russa      204
Regno Unito                   29
Francia                           16
Grecia                             23
Germania                       28
Svizzera                           6
Maqedonia                     12

Mund te na gjeni dhe ne; 1-Facebook http://www.facebook.com/hoteleritourism.albania
                                         2-Twitter     https://twitter.com/#!/HoteleriTurizem
                                         3-Linkedin  http://www.linkedin.com/profile/edit?goback=.nmp_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1&trk=spm_pic
                                         4-Blogger   http://hoteleriturizemalbania.blogspot.it/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate