26 maggio 2012

Kreu i Komunës së Shkrelit flet për zhvillimin e turizmit Fredi Sterkaj: Mundësi për turizmin dhe kultivimin e bimëve mjekësore

Kryetari i Komunës Shkrel Fredi Sterkaj gjatë një interviste në studion e abc news ka folur për turizmin në komunën Shkrel. Sot komuna e Shkrelit është një komunë në zhvillim, ofron mundësi të mira për zhvillimin e turizmit dhe për kultivimin e bimëve medicinale. Kreu i Komunës nënvizoi se investimet përfshinë shtrimin e rrugëve që lidhin të 14 fshatrat e komunës, investime ne sektorin e furnizimit me uje te pijshem ne te gjitha banesat.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate