15 maggio 2012

A Guide to Albanian Museums, Udhërrëfyes i Muzeumeve Shqiptare


guida-e-muzeve-foto

Udhërrëfyes i Muzeumeve Shqiptare


.
"Udhërrëfyes i Muzeumeve Shqiptare" është një botim i shkruar njëkohësisht në dy gjuhë, në anglisht dhe në shqip.
Shkarkoni:
 Udhërrëfyes i Muzeumeve Shqiptare - Pjesa 1
 Udhërrëfyes i Muzeumeve Shqiptare - Pjesa 2
Per me shume informazione vizitoni sitin e zyresh se sherbimit turistik Shqiptare;
http://www.zsht.gov.al/ 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate