25 ottobre 2013

Zbuloni vendet më të bukura të Shqipërisë me imazhe të mrekullueshme, historinë, hotelet, restorantet, vendet më argëtuese


Nëpërmjet këtij applikacioni AVR ju fton në një udhëtim virtual në Shqipëri Zbuloni vendet më të bukura të Shqipërisë me imazhe të mrekullueshme, historinë, hotelet, restorantet, vendet më argëtuese dhe aktivitetet e ndryshme në natyrore me anë të Albanian Tourism Map, çdo përdorues I kësaj cd do të ketë mundësinë të navigojë nëpër qytetet e vendit tonë dhe të marrë informacione të ndryshme rreth tyre. Ky program funksionon si aplikacion Face Book dhe çdo informacion ofrohet ilustruar me imazhe dhe tekst ndrkohë mund të bëni share dhe invite nga brenda programit për qytete të ndryshme. Një udhëzues vërtet i domosdoshëm për të njohur më mirë vendin tonë, me hartë 3D duke paraqitur Shqipërinë si një mikrokozmos dhe një galeri fotografike me pikat më interesante të Shqipërisë. Albanian Tourism Map është një program I ndërtuar dhe përshtatur për të qenë i lehtë për t’u përdorur, me udhëzime të thjeshta. Ky program mund të përdoret nga çdo moshë. Ky FaceBook app https://apps.facebook.com/albaniantourismmap/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0 mund të përdoret nga turistët për pikat arkeologjike, kulturore dhe historike. gjithashtu programi ka një sasi të madhe fotosh të Shqipërisë. Për turistët që duan të vizitojnë çdo anë të Shqipërisë, programi ofron informacion për sportet ekstreme, vende të paeksploruara më parë të ilustruara me foto, aktivitetet si gjueti, ski, sporte ujore, zhytje, alpinizëm, hedhje me parashutë, kajaki, eksplorim shpellash etj.. Ky produkut ju jep mundësinë e ndërveprimit me udhzimet duke pasur një hartë interaktive dhe duke e bërë akoma më tërheqës këtë udhtim. Gjithashtu do gjeni dhe një hartë rrugore të update-uar së fundmi. AVR ju uron udhëtim të mbarë.
Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate