12 ottobre 2013

477 veprat e sekuestruara po ekspozohen në Galerinë e Arteve

TIRANË – 11 Tetor 2013 - 16:15
Galeria e Arteve ka ekspozuar sot 477 objektet e sekuestruara të trashëgimisë kulturore shqiptare, që u përftuan falë një aksioni të policisë të ditëve të fundit.
 
Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, deklaroi se këto objekte do të vizitohen për herë të parë nga studentët e fushës, nga ekspertët dhe miniekspozita do të jetë e hapur edhe për dy ditët e ardhshme për publikun.
 
Ekspertët kanë vëtëm 3 ditë që po punojnë mbi këto vepra dhe do të vazhdojnë të punojnë mbi to.

 
Redaksia online
(ar.sh/shqiptarja.com)
 - 
See more at: http://www.shqiptarja.com/kulture/2730/kumbaro-477-veprat-e-sekuestruara-po-ekspozohen-ne-galerine-e-arteve-181795.html#sthash.BVSqyCOD.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate