12 ottobre 2013

Nxitja e komunitetit per mbrojtjen e Liqenit te perbashket te Shkodres


data 12/ott/2013
Kater shoqata joqeveritare nga Shqiperia dhe Mali i Zi permbyllen sot projektin "Nxitja e komunitetit per mbrojtjen e Liqenit te perbashket te Shkodres". Pjesemarresit ne konferencë veçuan nevojen e mbrojtjes se kasaj pasurie te perbashket natyrore nga ndotjet dhe shfrytezimi i jashtligjshem si dhe harmonizimin e legjislacionit te Shqiperise dhe Malit te Zi ne fushen e mbrojtjes se mejdisit te perbashket natyror.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate