26 ottobre 2013

hiking ne Shengjergj - Mali me Gropa me 3 nentore 2013 me Eksploruesit - "Albanian Beauty"

Me 3 nentor rinisim aktivitetet ditore me nje guide te vecante: Hiking ne Shengjergj.
Iteneari: Ujevara e Shengjinit - Fshati Shengjergj - Mali me Gropa (maja ne lartesin 1800 metra) - Livadhet e Selites.
Ne cmimin 1000 lek per person perfshihet: transporti + barbeque (kotoleta dhe kernacka ne qymyr) + pijet.
Per rezervim kontaktoni ne 0693771019.
Vishni buzeqeshjen tuaj me te bukur dhe bashkohuni me NE ne kete aventure

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate