29 ottobre 2013

Bunkeri i byrosë politike në nëntokën e Rognerit Tri rrëfime për shenjat e të kaluarës


Në fillim të tetorit ABC NEWS transmetoi pamjet e para të bunkerit që shtrihet në 1200 m2 poshtë një fushe tenisi në tokën e Hotel Rognerit. Artistë, studentë dhe arkitektë propozojnë funksione bashkëkohore për strehimin e Byrosë Politike të viteve shtatëdhjetë. Ju ftojmë të ndiqni një kronikë e zgjeruar për shenjat e kaluarës në tri breza.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate