12 ottobre 2013

Pushime ne Alpet Shqiptare si e shikoj un si Turist Thethin....summer 2013


Vizito linkun për të parë me shume video te bere  në Theth  nga turistët te huaj dhe eksperiencen e tyre në Alpet Shqiptare ne nje ambient turizmi autentike
http://www.youtube.com/user/irasbieszczady/videos

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate