13 ottobre 2013

Lybeshe, Albania fshati qe shtrihet ne faqen e malit te Tomor, rreth 25 km nga Berati


13/ott/2013
Lybeshe is a village on the slopes of mount Tomori, Albania, about 25 km from Berat. We climbed the hill above Lybeshe and enjoyed the panoramic view. So beautiful. The rock like a mushroom is very special!
Lybeshe eshte nje fshat pjerrtas malit Tomor, rreth 25 km nga Berati. Ngjiteshim kodren siper fshatit dhe u kenaqem me pamjen fantastike. Sidomos shkembi si kerpudhe ishte shume i vecante!

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate