07 ottobre 2013

Aktivitet ne Valamare 2373 m , Grabove, Gramsh, Elbasan kesaj fund jave 12-13/10/2013 i propozuar nga Shoqata Alpinizem Ski & Turizem Elbasan

 • E Shtune dt.12 - E Diel dt13 Shtator 2013
  Kordinata e Majes se Valamares 40°47'38"N 20°27'52"E
  Nisja : ora 06 30
  Vendi : Sheshi i Taksive prane Shtepise Muze
  Prenotimet pranohen deri diten e Enjte ora 19 00
  Prenotimet do te vazhdojne deri ne plotesimin e 22 vendeve (shkaku i Transportit)

  E Shtune 12 /10/2013
  Nisja ora 06.30 
  Ndalesa e Mjetit udhetues do te jete Fshati Kurete 
  Nga Fshati Kurete do te ecim 4 km ne kembe (maksimumi ecjes 1 ore ) deri ne Fshatin Grabove 
  Rruges do te vizitojme vendet historike dhe natyrore te kesaj Treve .
  Dreka dhe Darka mund te konsumohet ne Lokalin e Hotelit (Todi Buzo) sipas menyse vetjake ose te konsumoni ushqimet personale qe mund te merrni me vete .
  Fjetja ne Hotel ( Todi Buzo )

  E Diel 13 / 10/ 2013
  Zgjimi ne ora 06 30 
  Ngrenia e mengjezit dhe pergatitja
  07 . 15 minuta nisja per ne Valamare
  Ecje 6 ore Vajtje - Ardhje ( Ecje Normale ,pa veshtiresi )
  Megjithese gjate ngjitjes ka burime uji , ju keshillojme qe secili te marre uje me vete 
  Dreka perseri mund te konsumohet ne Lokalin e Hotelit sipas menyse se lokalit ose me ushqimin qe keni me vete
  Pas Drekes dhe pushimit ,kthimi deri ne Fshatin Kurete ( 1 ore ne kembe)
  Kurete -Gramsh- Elbasan ,udhetimi me Automjet

  Pagesa 1800 leke personi ( Guida , Udhetim + Fjetja ne Hotel )

  http://www.peakbagger.com/peak.aspx?pid=13259

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate