13 ottobre 2013

Duke zbuluar malet e Shqipërisë ,mbi dy mijë metra të larta si Arapi në veri, Radohima në perëndim dhe Jezerca në lindje, Thethi është një nga krahinat më të veçanta në Alpet Shqiptare


data 13/ott/2013
I rrethuar nga male mbi dy mijë metra të larta si Arapi në veri, Radohima në perëndim dhe Jezerca në lindje, Thethi është një nga krahinat më të veçanta në Alpet Shqiptare. I rrethuar nga male mbi dy mijë metra të larta si Arapi në veri, Radohima në perëndim dhe Jezerca në lindje, Thethi është një nga krahinat më të veçanta në Alpet Shqiptare.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate