15 ottobre 2013

Më 22 nëntor, fushata masive "Pastro Shqipërinë në një ditë"


veliaj
veliaj
(Takimi i Veliajt me donatorët për fushatën e pastrimit)

Redaksia online
(ar.sh/shqiptarja.com)
TIRANE -15 Tetor 2013 - 14:42
 Më 22 nëntor, shqiptarët do të angazhohen në fushatën " Pastro Shqipërinë në një ditë."

Ministria e Mirëqënies Sociale është duke përgatitur fushatën gjithëpërfshirëse pasi sipas ministrit Veliaj "mjedisi ku jetojmë ka nevojë për kujdesin tonë. Sapo ka nisur fushata për të pastruar Shqipërinë në një ditë."

Veliaj ka nisur diskutimet me donatorët që do ta mbështesin nismën e “Green Line Albania”.

 - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/me-22-nentor-fushata-masive-pastro-shqiperine-ne-nje-dite-182356.html#sthash.VEdyeksD.dpuf“Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë” 
– 22 Nëntor 2013 Green Line Albania është një shoqatë jo-fitimprurëse, e cila është iniciatorja e lëvizjes civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë”. Aksioni më I madh ndonjëherë i pastrimit është caktuar në 22 Nëntor 2013. Lëvizja civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë” është pjesë e lëvizjes botërore “Let’s do it World”, e cila është kandidate për çmimin “UN Prize” në fushën e të drejtave të njeriut për promovimin e një mjedisi të pastër në të gjithë botën. 
Me mbështetje të Qeverisë Shqiptare, së bashku me gjithë Bashkitë dhe Komunat, Institucionet Publike, Shoqatat Shqiptare dhe Komunitetin Ndërkombëtar, së bashku me gjithë popullin Shqiptarë, besojmë dhe jemi të bindur ta bëjmë “Ta Pastrojmë Shqipërinë” aksionin me depërtimin më të gjërë. Pse duhet të përfshiheni dhe të mbështetni “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë”? 
Këto janë objektivat tona
Rritjen e sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit për rëndësin e një mjedisi të pastër në Shqipëri. 
Krijimi I hartës së parë dixhitale në Shqipëri për vënd grumbullimet ilegale të mbeturinave. 
Mbledhja e 20.000 ton mbeturina nga grumbullimet illegale në 12 qarqe. 
Përfshirja e të paktën 100.000 vullnetarëve në të gjithë Shqipërinë. 
Të arrijmë 200.000 “Likes” në Facebook: www.facebook.com/TaPastrojmeShqiperine 
 • Nisjen e proçesit për kthimin e Shqipërisë në një shtet “Zero-Mbeturina”. 
• Përgatitja për “Ta Pastrojmë Shqipërinë 2014”! Edhe një aksion i vogël mund të ndyshojë diçka në botë. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij Aksioni gjithashtu. Ne besojmë se me mbështetjen Tuaj do të arrijmë objektivat. Bëhuni pjesë e këtij projekti dhe bashkohuni me ne personalisht në 22 Nëntor 2013 dhe na ndiqni në Web: 
Youtube: www.youtube.com/LetsDoItAlbania Let’s Do It Albania! Let’s Go Green! P.S. Mos harroni të shkarkoni aplikacionin TRASHOUT për raportimin e mbeturinave, klikoni linkun e mëposhtëm dhe ndiqni udhëzimet:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.649508321750262.1073741829.641856275848800&type=1&l=56d9bbd4f9

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate