06 luglio 2012

Turizëm elitar në Sarandë, ture elitar turistik 2012


Binjakëzimi i qyteteve të Otrantos dhe Sarandës ka sjellë në qytetin jugor një tur elitar turistik. 9 veliera kanë udhëtuar nga portet italiane dhe janë ankoruar në portin e Sarandës.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate