05 luglio 2012

Rusët preferojnë Ballkanin per pushimet, Shqipëria më lirë se vendet e tjera

Moskë Korrik 04,2012 - 09:58Rusët po preferojnë gjithnjë e më shumë Ballkanin Perëndimor për turizëm. Sipas agjencisë ballkanike, Focus News, Dhoma e Industrisë dhe Tregtisë e Rusisë, ka marr një prezantim të potencialeve turistike të Shqipërisë.

Sipas medias, u vu re se çmimet e pushimeve në Shqipëri ishin 40 përqind më lirë se vendet e tjera të Adriatikut. Që prej fillimit të 2012-ës, rusët kanë rritur kërkesat e tyre për pushime në Bullgari, Malin e Zi, Shqipëri, Greqi dhe Kroaci. Sipas agjencive turistike ruse, vendet e Ballkanit Perëndimor po kthehen në lider të turizmit për Rusinë.http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/41698

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate