05 luglio 2012

Rruga e rrënuar në Durrës, probleme për pushuesit 7/2012

Durrës Korrik 04,2012 - 13:09  Në zemër të zonës turistike në Durrës gjendet një nga rrugët më të shkatërruara të qytetit. Rruga "Bajram Curri" nis nga ndërtesa e Albtelekomit dhe përfundon në unazën Shkozet-Plepa.Prej shumë kohësh në këtë rrugë ka dale jashtë funksionit rrjeti i kanalizimeve duke vështirësuar qarkullimin e auomjeteve dhe të banoreve.

Ndërkohë që banorët e kësaj zone tashmë janë mësuar me gjendjen e tyre, janë pushuesit që vijnë nga Kosova e Maqedonia që e konsiderojnë të pafalshme infrastrukturën në zonë  e plazhit.

Përveç shkatërrimit të rrugës edhe ndotja me mbeturina e zonës është shqetësuese. Jo vetem kjo, por shumë rrugë të brendshme në zonën e Plazhit në Durrës janë në një gjendje të mjerueshme. Të gjitha rrugët që kryqëzohen në zonën e banuar të plazhit me rrugën "Bajram Curri", janë në të njëjtën gjendje: gjithe gropa, pa kanalizime dhe të pashtruara.
http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/41714#Xchiu
Aleks Kalemasi

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate