02 luglio 2012

Kakavijë, rritet fluksi i lëvizjes në kufi. Nuk ka rradhë

Kakavijë Korrik 02,2012 - 16:17Fluksi i lëvizjeve është shtuar mjaft këto ditët e para të korrikut, vetëm në 24 orët e fundit në Kakavijë dhe Tre Urat kanë hyrë 2862 persona dhe 630 mjete, dhe kanë dalë 3566 persona dhe 860 mjete. Nga pala shqiptare po punohet me tre sportele në hyrje dhe tre në dalje, ndërsa nga ajo greke me dy sportele në hyrje dhe tre në dalje. Policia thotë se nuk janë krijuar rradhë në Kakavijë, por ka lëvizje për shkak të sezonit turistik, dhe lëvzijes së emigrantëve që kthehen për pushime në vendin e tyre.http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/41563

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate