02 giugno 2012

Udhetime me autobus Shqiperi - Itali - Shqiperi

Udhetime me autobus Shqiperi - Itali - Shqiperi

Nuovo
Collina Turizem ofron udhëtime me autobus

Itali - Shqipëri - Itali

(çdo të premte nga Italia e çdo të shtunë nga Shqipëria)

Përse te udhëtosh me Collina Turizem?

1. Komoditet. Udhëtohet lirshëm dhe pa strese, pasi nuk duhet të zhvendosni valixhet tuaja si në rastet e trenave. Autobusi është me klimatizator, TV dhe i përgjigjet nevojave të ndryshme të udhëtarëve.
2. Kursen kohë dhe para. Cmimet perfshijnë edhe udhëtimin me traget. Cmimi i udhëtimit është i barabartë me cmimet e trenit.

website: http://www.collinaturizem.it
email: info@collinaturizem.it

**Biletat mund te blihen online.
ContattoCollina Turizem


Città:
Italia - Albania

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate