25 giugno 2012

Durrës, plazhi i Shkëmbit të Kavajës tërheq pushuesit


Shkëmbi i Kavajës 24/6/2012, një pikë strategjike nga maja e të cilit mund të kesh Durrësin në pëllëmbë të dorës. Pasi udhëton në këmbë rreth 1 orë, mbërrin në pikën më të lartë të shkëmbit, ku panorama që ofrohet nga lartësia e shkëmbit është e mrekullueshme, sic thonë edhe vetë pushuesit. Plazhet e Shkëmbit të Kavajës këtë vit ofrojnë kushte më të mira dhe komoditet për të gjithë pushuesit, të cilët çdo vit shkojnë në 500 mijë. (da.xha/BalkanWeb) http://www.balkanweb.com/TV/index.php?id_categoria=47&id_ansalive=15481

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate