23 giugno 2012

Në Ksamil bashkë me sezonin turistik ka nisur edhe kalvari i problemeve të përvitshmeKsamil, mungon energjia elektrike


Në Ksamil bashkë me sezonin turistik ka nisur edhe kalvari i problemeve të përvitshme të lidhura me mungesën e energjisë elektrike dhe tensionin e pamjaftueshëm në rrjet. Në këtë zonë popullsia është trefishuar krahasimisht me atë të para viteve ’90 ndërsa në rrjetin shpërndarës nuk është kryer asnjë ndryshim që prej ndërtimit të tij rreth viteve ’70. 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate