26 giugno 2012

“Art dhe trashëgimi” promovon vlerat e Tiranës


Pas Beratit, Gjirokastrës dhe Korcës, ndalesa e katërt për të promovuar trashëgiminë kulturore shqiptare, historinë dhe artet e bukura, ishtë pikërisht Tirana. Revista periodike "Art dhe Trashëgimi", në numrin e saj të katërt ka sjellë një qasje ndryshe për kryeqytetin, duke u bazuar fort në të dhënat e Qëndrës së Studimeve Albanogjike.

Ky event, i cili u promovua në Galerinë Kombëtare të Arteve u shoqërua me prezencën e Ambasadorit të OSBE- se ne Shqiperi, Eugen Wollfarth, ambasadori i BE-së në Shqipëri Ettore Sequi dhe shumë peronalitete të politikës dhe artit. "Art dhe Trashëgimi" botohet nga organizata "Argjiro" në bashkëpunim me Qëndrën e Studimeve Albanogjike.
më 26 Qershor 2012http://lajme4.shqiperia.com/lajme/artikull/iden/1047255320/titulli/Art-dhe-trashegimi-promovon-vlerat-e-Tiranes

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate