25 giugno 2012

Porti Detar i Durrësit po mban hapur nga mbrëmë, për tre ditë, mjediset e veta për mijëra turistë dhe banorë që dëshirojnë ta vizitojnë atë. Veprimtaria "Porti i Hapur" synon të rrisë transparencën dhe komunikimin me qytetarët gjatë sezonit veror 2012.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate