26 giugno 2012

Vlora përgatitet për sezonin 2012, Rreth 400 efektive do te patrullojnë vijën bregdetare te Vlorës kryesisht ne këmbe gjate sezonit turistik

Sezoni turistik ne vlore E marte, 26 Qershor 2012 16:11
Rreth 400 efektive do te patrullojnë vijën bregdetare te Vlorës kryesisht ne këmbe gjate sezonit turistik. Kjo është vetëm një nder masat e marra nga policia, drejtues te se cilës garantojnë qetësi e siguri maksimale. Ne dispozicion te efektiveve te rendit do te jene edhe 25 motorë me qellim qe ata te mos pengohen ne trafik e te mbërrijnë ne kohe ne raste ngjarjesh. Gjithashtu për pushuesit do te shpërndahen fletëpalosje ne tre gjuhe, me informacion orientues dhe numrat e telefonit te policisë. Ndërsa gjate verës pritet te vendosen edhe kamerat e sigurisë ne kryqëzimet kryesore. Ndërkohe këto dite policia e Vlorës starton edhe operacionin antikanabis ne gjithë qarkun. Gjate fazës se pare inspektoret do te verifikojnë zonat problematike, duke realizuar edhe fotografime nga ajri me ane te helikopterëve. Ndërsa ne fazë do te ndërhyhet për asgjësimin e parcelave me hashash.
http://www.vizionplus.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=11305:vlora-pergatitet-per-sezonin&catid=47:sociale&Itemid=120 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate