26 giugno 2012

Ndërsa në këtë stinë të nxehtë të gjithë planifikojnë se ku do të kalojnë pushimet e tyre, një zgjedhje e mirë për të gjithë të apasionuarit pas natyrës dhe aventurës janë kampingjet e ndryshme në të gjithë Shqipërinë.Pushime në kamping

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate