26 giugno 2012

Albania in camper, udhetim neper shqiperi me Kamper 2012


Udhëtimi ynë fillon në Bari më 21 prill, ku ne bord të Igumenica dhe nga ku kemi arritur kufirin e Shqipërisë. Një rënie e horizontit në historinë nëpër kopetë e kullotjes në mesin e pemëve të ullirit dhe kishave të bukura, malet me dëborë dhe detit blu. Një qytet për të zbuluar bukurinë e saj magjik e peizazheve dhe përzierjen e kulturave, feve dhe stilet që e bëjnë atë jashtëzakonisht tërheqëse

Italiano
Il nostro viaggio inizia a Bari il 21 Aprile dove ci imbarchiamo per Igoumenitsa da dove raggiungiamo poi il confine dell'Albania. Un tuffo nella storia attraverso greggi al pascolo tra ulivi e splendide chiese, montagne innevate e mare cristallino. Un paese tutto da scoprire, che incanta per le bellezze dei paesaggi e la mescolanza di culture ,religioni e stili che la rendono straordinariamente affascinante

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate