25 giugno 2012

Sociale Vlorë, shqetësuese gjendja në Plazhin e Vjetër, Qershor 23,2012

Vlorë - Dikur një nga plazhet më të frekuentura, sot Plazhi I Vjetër në Vlorë lë për të dëshiruar. Gjendja aty është mjaft shqetësuese për shkak të derdhjes së ujrave të zeza dhe mungesës së higjenës. Qytetarët që zgjedhin të frekuentojnë këtë plazh, edhe për faktin se është zonë publike, kanë kërkuar pastrim të plazhit e grumbullim të plehrave të hedhura në rërë. Por edhe pse bashkia e qytetit të Vlorës ka ndërmarrë disa masa për të rikthyer disi normalitetin në këtë plazh, ato kanë qenë të pamjaftueshme. http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/40901

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate