26 giugno 2012

Balkan Offroad 2012, këtë vit përfshihet dhe Shqipëria,Albania

Tiranë - Balkan Offroad 2012 këtë vit do të përshkruaj 2 mijë kilometra në të gjithë gadishullin. Rally do të zgjasë nga data 7 deri në 14 shtator dhe do të nisë nga Shqipëria për të kaluar më pas në Maqedoni, Bullgari dhe do të përfundojë në Igumenicë të Greqisë, duke përshkruar kështu 2 mijë kilometra, shkruan agjencia zyrtare Marathonrally.com
http://balkanoffroad.com/default.aspx
"Do tju presin rrugë interesante, tërheqëse dhe një garë plot emocione dhe argëtim", është shprehur një prej organizatorëve, Todor Hristo
 “Balkan Marathon Rally” is the biggest challenge for 2012 in Europe. After successful three editions of “Balkan Offroad Marathon” in 2009, 2010 and 2011 the ORGA team decided to increase the scale of the competition and it to become a real Balkan Marathon passing through four Balkan countries – Greece, Bulgaria, FYR of Macedonia and Albania. The organizers are with big experience and well known among the competitors.

Todor Hristov is an experienced competitor with auto 4x4 and ATV, as in 2011 he participated in the world race “Rally Dakar 2011”. Specialist in the preparation of tracks, media coverage, logistic and organization of competitions.

Meletis Stamatis organize for a third year “Evia Rally” in Greece, competitor with motorcycle and ATV, organizer of “Balkan Marathon 2009, 2010, 2011”, specialist in GPS systems and online tracking during the races.

Edvin Kasimati organizes “Rally Albania” since 2006 and he is the best specialist in preparation of the road books.

In 2012 edition the participants will pass 2000 competitive kilometers and 500 kilometers liaisons in four countries for 12 days, as the rest day will be in the SPA centre of Bulgaria – Velingrad city.
For the first time in this edition will start and class “Truck” up to 7.5 tones and the ORGA team has chosen suitable tracks and specialized machine for insurance.

We expect you for the biggest rally-raid challenge in Europe, with new tracks, beautiful scenery, emotions and new friendships.
Day 1 - 07 September 2012

Day 1 - 07 September 2012

from 07 September 2012 08:00
to 07 September 2012 17:00
Administrative and technical check. Prolog 20km.
Day 2 - 08 September 2012

Day 2 - 08 September 2012

from 08 September 2012 08:00
to 08 September 2012 23:00
TIRANA – Štip (FIROM)
Day 3 - 09 September 2012

Day 3 - 09 September 2012

from 09 September 2012 08:00
to 09 September 2012 23:00
Štip (FIROM) - Velingrad (BG)
Day 4 - 10 September 2012

Day 4 - 10 September 2012

from 10 September 2012 08:00
to 10 September 2012 23:00
Rest day in Velingrad.
Day 5 - 11 September 2012

Day 5 - 11 September 2012

from 11 September 2012 08:00
to 11 September 2012 23:00
Velingrad (BG) - Drama (GR
Day 6 - 12 September 2012

Day 6 - 12 September 2012

from 12 September 2012 08:00
to 12 September 2012 23:00
Drama (GR) - Aridaia (GR)
Day 7 - 13 September 2012

Day 7 - 13 September 2012

from 13 September 2012 08:00
to 13 September 2012 23:00
Aridaia (GR) - Konitsa (GR)
Day 8 - 14 September 2012

Day 8 - 14 September 2012

from 14 September 2012 08:00
to 14 September 2012 23:00
Konitsa (GR) - Igumenitsa (GR)


Eine 4x4 Tour mit Toyota Landcruisern durch das wilde, schöne Albanien - eins der letzten Offroadparadiese Europas. Schmale Bergpfade und Flussdurchquerungen, Fjordlandschaften, die an Skandinavien erinnern.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate