25 giugno 2012

Liqeni i braktisur i Tiranes


Liqeni i braktisur i Tiranes

LIQENI ARTIFICIAL I TIRANES LIQENI ARTIFICIAL I TIRANES Ne këto dite me te nxehte përvëlues, kryeqytetasit i janë rikthyer plazhit ne bregun e Liqenit Artificial. Edhe pse te pakte ne numër, ata e shohin këtë si një mundësi te mire jo vetëm për afërsinë, por edhe për koston qe është zero, pasi këtu nuk duhet te paguash për shezlong. Përgjithësisht ata janë te moshuar, te shoqëruar ndonjëherë edhe me nipër e mbesa. Megjithatë, liqeni e ka humbur atë funksionin e dikurshëm, deri diku turistik. Ne te nuk lundrojnë me varka, e uji sa vjen dhe pakësohet. Ndërsa te shumte janë ata qe vazhdojnë ta shohin liqenin si e vetmja mundësi shëtitjeje ne ajër te pastër. Shpesh ambientalistet kane protestuar për gjendjen ku ndodhet Liqeni Artificial i Tiranes, qe pret te marre një status mbrojtjeje.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate