26 giugno 2012

Sezoni turistik 2012, rritet fluksi në portin e Durrësit

Durrës - Qershor 25,2012
Vetëm në tri ditët e fundit në portin e Durrësit kanë hyrë 4 mijë persona, prej të cilëve 1387 shtetas të huaj. Fluksi rritet çdo ditë e më shumë për shkak të sezonit turistik, kthimit të emigrantëve dhe turistëve të huaj. Gjithsej kanë dalë 2434 persona, 654 prej të cilëve shtetas të huaj. Mjete gjithsej kanë hyrë 1254 mjete dhe kanë dalë 604. Policia kufitare dhe ajo rrugore kanë hartuar planin e masave për përballimin e fluksit dhe mbarëvajtjen e sezonit turistik.http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/41042


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate