04 giugno 2012

Turizmi i Qendrueshem, Bumci: Te heqim barrierat. 2012

Turizmi i Qendrueshem, Bumci: Te heqim barrierat.

Turizmi eshte ne sfide per nje zhvillim te vazhdueshem, i cili ndodhet ne nje presion te jashtzakonshem per nje zhvillim te shpejte. Keshtu eshte shprehur ministri shqiptar i Kultures, ne nje workshop me teme kapercimin e barrierave per realizimin e turizmit te qendrueshem ne Shqiperi, ku sipas tij duhen zhdukur menjehere zhvillimet informale dhe ndertimet pa kriter ne zonat bregdetare. Ky workshop per kapercimin e barrierave per realizimin e turizmit ne Shqiperi eshte realizuar me mbeshtetjen e Kombeve te bashkuara per mjedisin (UNEP) dhe programi kombetar per prodhim me te paster ne Shqiperi.
http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=98&Itemid=265&limitstart=10 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate