04 giugno 2012

Kina do te ndihmoje ne zhvillimin e turizmit ne Shqiperi.2012


Kina do te ndihmoje ne zhvillimin e turizmit ne Shqiperi.

Ky ka qene premtimi i Ambasadorit kinez ne Shqiperi i cili  theksoi se rritja e vizitoreve kineze ne Shqiperi do te ndikoje ne permiresimin e te ardhurave dhe nxit me tej interesat mes dy vendeve.  Ne fushen ekonomike Kina ka hapur dyert per bizneset shqiptare, duke ftuar me shume se 100 biznese ne panairet e organizuara, dhe keto sipas ambasadorit kinez ne vendin tone, jane vetem fillimi i punes se Ambasades kineze ne Shqiperi.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate