04 giugno 2012

Berat, prezantohen projektet per mbrojtjen e lagjeve muzeale.2012

Berat, prezantohen projektet per mbrojtjen e lagjeve muzeale.


Ne ambjentet e Keshillit bashkiak Berat u organizua dje  nje takim ku u prezantuan projektet per mbrojtjen e lagjeve muzeale nga renia e gureve dhe ai i ndertimit te bypass-it te qytetit, i cili parashikon edhe disiplinimin e lumit Osum.       Projektet e paraqitura jane realizuar nga bashkepunimi i kompanise shqiptare "Al-Geosystem" me kompanine zvicerian "Geobruck". Sipas perfaqesueseve te kompanise projektuese, zbatimi i projektit qe synon mbrojtjen e lagjeve muzeale nga renia e gureve ka nje kosto prej 155 mije euro, ndersa ai i ndertimit te bypass-it , 40 milione euro. http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=98&Itemid=265&limitstart=10

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate