20 giugno 2012

Sofra Dardane, Tropoja mbledh këngëtarë dhe valltarë nga trevat shqiptare

Sofra Dardane, Tropoja mbledh këngëtarë dhe valltarë nga trevat shqiptare
Bajram Curri ka përjetuar për tri netë me rradhë gëzimin e një festivali, tashmë traditë, Sofra Dardane.
Në këtë spektakël merrnin pjesë 2 mijë artistë të ardhur nga të gjitha trevet shqipfolëse, me inisiativë të presidentit të Unionit, Azgan Haklaj.
Artistët interpretuan këngët dhe vallet tona popullore me mjeshtëri duke merituar duartrokitjet e spektatorëve.
Edicioni i këtij viti shënoi dhe 10-vjetorin e kësaj veprimtarie, e cila u organizua nga Unioni Artistik i Kombit Shqiptar me mbështetjen e bashkisë së këtij qyteti, qarkut të Kukësit dhe ministrisë së Kulturës.

1 commento:

Search

Translate