21 giugno 2012

Ekspedita arkeologjike në Butrint ka dhënë rezultate mbresëlënëse këtë vit 2012Zbulime të rëndësishme në Butrint - Ekspedita arkeologjike në Butrint ka dhënë rezultate mbresëlënëse këtë vit. Për herë të parë arkeologët njohin përmasat e forumit romak, ata ishin dëshmitarë të zbulimit para tyre të një bazilike dhe shndërrimit të të njëjtit objekt në shek. IV në të parën kishë të Butrintit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate