18 giugno 2012

Pocket guide with general information on Albania..Guidë xhepi me informacione të përgjithshme mbi Shqipërinë


Pocket guide with general information on Albania..Guidë xhepi me informacione të përgjithshme mbi Shqipërinë
Lista e mëposhtme përmbledh një seri prej 5 broshurash të shkruara në gjuhën angleze të cilat nxjerrin në pah vlerat e shumta natyrore, kulturore e artistike të Shqipërisë.Mare nga siti i ministris se turizmit. http://www.mtkrs.gov.al/web/Broshura_dhe_Fletepalosje_Promocionale_378_1.php

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate