18 giugno 2012

Brochure museums Pocket guide with general information on Albania,,guidë xhepi me informacione të përgjithshme mbi shqiperine


Brochure museums Pocket guide with general information on Albania,
Lista e mëposhtme përmbledh një seri prej 5 broshurash të shkruara në gjuhën angleze të cilat nxjerrin në pah vlerat e shumta natyrore, kulturore e artistike të Shqipërisë.http://www.mtkrs.gov.al/web/Broshura_dhe_Fletepalosje_Promocionale_378_1.php

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate