04 giugno 2012

Hap dyert pas 20 vjetesh Galeria “Saranda Art”. Maj 2012

Hap dyert pas 20 vjetesh Galeria “Saranda Art”.

Pas nje mungese 20-vjeçare Galeria "Saranda Art" ne Sarande çeli dyert, bashke me portat e sezonit te ri veror.  Drejtuesi i Galerise, tha se "interesi ka qene i larte per ta vizituar kete stacion te turizmit kulturor, qe krijuesit i kane shtuar Sarandes kete vere”. Galeria, ku jane ekspozuar 72 punime ne pikture e skulpture, ne material bronxi, dru e qelq, eshte vizituar nga turiste te huaj, te cilet kane vleresuar punimet e ekspozuara ne disa teknika e gjini.   Galeria "Saranda Art", ne qytetin bregdetar ka nisur te behet stacion i frekuentuar per te pasionuarit e piktures dhe skulptures, si dhe t'i shtohet vendeve te vizitueshme, qe permbajne guidat turistike, si nje vlere e mirefillte e turizmit kulturor qe ofron sot.
http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=98&Itemid=265&limitstart=5 


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate