03 giugno 2012

Çelet sezoni turistik ne Orikum,Albania 2012

Orikumi ka çelur sezonin turistik për këtë vere. Mes muzikës, aktiviteteve dhe gatimeve tipike te zonës kryetari i bashkise i shoqëruar nga deputete, ka uruar qytetaret ndërsa ka ftuar pushuesit qe këtë vere te zgjedhin bregdetin e Orikumit.
Koha me diell dhe temperaturat e larta kane favorizuar pushuesit qe i ishin drejtuar plazhit dhe restoranteve te zonës. Krahas festimeve ne zonën e plazhit bashkia ka organizuar aktivitete dhe ne zonën historike te Orikumit. muzika dhe festimet do te vazhdojnë deri ne orët e mbrëmjes.

Orikum has opened for the summer tourist season. Between music, activities and typical dishes of the area mayor, accompanied by MP, has congratulated the citizens and guests that this summer vacationers choose seaside town.
Time of sunshine and high temperatures have favored vacationers who were heading to the beach and area restaurants. Besides the celebrations in the beach area and the city has organized activities in the historic area of Orikum. music and festivities will continue until the evening.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate