03 giugno 2012

Çelet sezoni turistik në Velipojë, projekte argëtuese! 1 Qershor

Çelet sezoni turistik në Velipojë, projekte argëtuese! Velipoja hap dyert për pushuesit plot me aktivitete argëtuese. Në çelje të këti sezoni, mes hapsirave te mrekullueshme qe ofron Velipoja, kishin vendosur tendat e tyre prodhuesit shqiptare duke sjelle per publikun, lloje te ndryshme vere, djathi, mjalti, produkte artizanati, veshje kombetare. E gjitha kjo ne shoqerine e muzikes argetuese te vogelusheve dhe grupit te famshem muzikore Elita 5.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate