02 maggio 2012

Panairi i Turizmit I.M.T.M në Tel-Aviv 2012

panair_im_telaviv

Panairi i Turizmit I.M.T.M në Tel-Aviv 2012

Vendi ynë u angazhua për herë të parë për të marrë pjesë në panairin e “I.M.T.M “ (International Mediterranean Travel Market ) i cili u zhvillua për dy ditë nga 14 deri në 15 shkurt në qendrën e panaireve të Tel – Avivit.

Gjatë ditëve të panairit u evidentua interesim i shfaqur nga përfaqësues të mediave të gatshëm të orfojnë shërbimet e tyre mbi promovimin e Shqipërisë në tregun Izraelit si një destinacion turistik, si dhe mjaft interes mbi fillimin fluturimeve direkte Tiranë - Tel – Aviv. Lidhur me këtë interesim ka një angazhim nga ana e kompanisë ajrore “Belle Air” e cila do të lehtësonte shkëmbimet turistike si dhe tërheqjen më të madhe të turistëve izraelitë në drejtim të vendit tonë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate